Applei.eu е специализиран магазин за продукти на Apple. При нас ще откриете само висококачествени аксесоари и устройства, който имат за цел да отговарят на нуждите на всеки фен на Apple.

Предлагайки профилирани артикули изключително за Apple, ние вярваме, че можем да ви предложим по-голямо разнообразие и внимание към всеки детайл. Apple е марката, която носи със себе си посланието на новатора и модерния мобилен човек, затова ние ви предлагаме разнообразна гама от аксесоари за Apple устройства - iPhone, iPad, iPod и Mac.

Наред с позитивите, които притежават Apple устройствата, ние добре знаем, че те имат нужда от качествена защита. Затова сме се погрижили да ви предложим богато разнообразие от стилни, цветни и маркови бъмпери, кейсове, калъфи и чанти, които варират от стандартни решения до персонализирани ръчно изработени. Ние знаем, колко важна е марката и посланието, което тя носи за вас, затова работим с най-качествените производители на аксесоари за Apple. За ценителите на естетиката предлагаме и екстравагантни аксесоари, които ще направят вашето устройство още по-привлекателно.

Applei.eu открива пред вас редица продукти, които не просто ще защитят и украсят вашия iPhone, iPad, iPod или Mac, но и аксесоари, които ще ви изненадат с удобство и функционалност. Нашата мисия е клиентът да остане доволен от обслужването и да намери доверен партньор за най-добрия избор. За тази цел екипът на Applei.eu ще ви помогне да вземете най-разумното решение за вашата покупка, като ви предложи персонализирано обслужване и индивидуален подход. Лоялното отношение и професионализмът са качества, които изискваме от всеки един наш служител, за да можем, да ви предложим най-доброто.